Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Στεργιόπουλος Νικόλαος | Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Mercedes & Smart Κόρινθος
Στο συνεργείο μας “ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” το οποίο εδρεύει στην Κόρινθο, μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο mercedes ή smart αυτοκίνητό σας. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο αυτοκίνητό σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση. 
 
Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων στο οποίο μπορούμε να αναλαμβάνουμε τα πάντα γύρω από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σας. 
Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
 Service αυτοκινήτου
 Αλλαγή λαδιών
 Αλλαγή μπουζιών
 Αλλαγή φίλτρων
 Αλλαγή φρένων 
 Αντικατάσταση ή μηδενισμός ζημιά δίσκο - πλατό
 Αλλαγή μηχανής αυτοκινήτου 
 
 
 
Η σωστή συντήρηση & το τακτικό service 
είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να προσέχουμε για να διατηρούμε το αυτοκίνητό μας πάντα σε καλή κατάσταση. Σε εμάς θα βρείτε ένα αξιόπιστο και φυσικά οικονομικό Service - επισκευή για το mercedes ή smart αυτοκίνητό σας.
 
Η πολυετής εμπειρία μας, οι γνώσεις και η εξειδίκευση πάνω στα mercedes και smart αυτοκίνητα, αλλά και το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας αποτελούν εγγύηση για την άμεση εξυπηρέτηση σας και για την σωστή φροντίδα του αυτοκινήτου σας.
 
 
Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στην Κόρινθο για οποιαδήποτε επισκευή χρειάζεται το αυτοκίνητό σας και με αυτόν τον τρόπο διατηρήστε το σε άριστη κατάσταση.
Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε και να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας ανάγκη.