Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Mercedes & Smart Κόρινθος

Στην Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Αθηνών - Κορίνθου θα βρείτε το συνεργείο μας “ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και αρκετά συνεχόμενα χρόνια. Αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Mercedes και Smart που προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συνεργείο με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπου μας επιτρέπουν να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε εργασία στο mersedes ή smart αυτοκίνητό σας.
 
Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που παρακολουθεί διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου ώστε να μπορεί πάντα να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 
ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Χάρη στην πολυετή πείρα μας και την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας.
 
Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, τα σύγχρονα μηχανήματά μας, καθώς και η διαρκής εξέλιξή μας στον χώρο, είναι ο συνδυασμός για την επιτυχία μας και την κατατάξει του συνεργείου μας σε μία από τις υψηλότερες θέσεις στην αγορά αυτοκινήτου της Κορίνθου.  
 
Στόχος μας η σχολαστική συντήρηση και επισκευή του mercedes και smart αυτοκινήτου σας και πάντα με τις οικονομικότερες προτάσεις και λύσεις. 
 
 
Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στην Κόρινθο για οποιαδήποτε επισκευή χρειάζεται το αυτοκίνητό σας και με αυτόν τον τρόπο διατηρήστε το σε άριστη κατάσταση.
Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε και να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας ανάγκη.